Rakennusvalvonta alan asiantuntijalta Lahdesta

Ota yhteyttä

ELPISO Oy:n ydinosaamista ovat rakennusvalvontaan sekä rakennussuunnitteluun liittyvät palvelut. Mahdollistamme asiakkaillemme kaikkien rakennuksen suunnitteluun sekä toteutukseen liittyvien palveluiden tilaamisen samalta luotettavalta yritykseltä. Toimialueemme kattaa Lahden toimipisteeltämme käsin joustavasti koko Päijät-Hämeen alueen. Olemme myös erikoistuneet energiatehokkaiden ja modernien Älvsbytalojen pääsuunnitteluun ja rakennusvalvontaan Etelä-Suomen alueella.

ELPISO Oy tarjoaa sinulle luotettavuutta ja kokemusta rakennusprojektisi menestyksekkääseen toteuttamiseen asiantuntevasta suunnittelusta aina laadukkaaseen toteutukseen asti. Yli 30 vuoden kokemus yhdistettynä laaja-alaiseen ammattitaitoomme varmistaa työnjälkemme korkean laadun vaativimmissakin kohteissa.

Rakennussuunnittelu ja -valvonta

Toteutamme rakennussuunnittelua ja rakennesuunnittelua omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, erilaisiin halleihin sekä maatalouden tuotantorakennuksiin. Rakennussuunnitelma kattaa rakennuksen pääpiirustukset eli lupakuvat, kuten asema-, pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset. 


Rakennussuunnittelun lisäksi toimimme työmaallasi asiantuntevana rakennusvalvojana aloituskokouksesta aina rakennuksen käyttöönottoon asti. Hyvä ja ammattitaitoinen valvonta varmistaa, että työmaalla rakennetaan suunnitelmien mukaista rakennusta hyvää rakennustapaa noudattaen.

Pyydä tarjous

Rakennesuunnittelu

Rakennussuunnittelun lisäksi toteutamme myös rakennuksesi rakennesuunnittelun. Rakennesuunnittelu sisältää muun muassa rakennuksen kantavan rungon suunnittelun sekä rakennusfysikaalisen toiminnan tarkastelun. Hyvällä, alan ammattilaisen toteuttamalla rakennesuunnittelulla varmistetaan rakennuksen pitkä käyttöikä sekä toiminnallisuus käyttötarkoituksessaan. Vankka kokemuksemme mitä erilaisempien rakennusten rakennesuunnittelusta varmistaa valmiutemme tarttua myös kaikista haastavimpiin projekteihin.

Tarjoamme lisäksi palvelut erilaisten rakennusten kustannuslaskentaan ja annamme neuvontaa sekä konsultaatiota aiheeseen liittyen.

Kysy lisää

Kaikki palvelut samalta luotettavalta yritykseltä

Kun valitset ELPISO Oy:n kumppaniksesi, saat tarpeesi mukaan rakennusprojektin kaikki työvaiheet samalta asiantuntevalta ja luotettavalta yritykseltä. Suunnittelu- ja valvontapalveluiden lisäksi toimimme myös työmaasi rakennusmestarina vuosikymmenten kokemuksella. 

Etsiessäsi rakennusalan asiantuntijapalveluita Päijät-Hämeen alueella, käänny puoleemme. 

Ota yhteyttä
Puhelinkuvake

ELPISO Oy on rakennusvalvonnan ja -suunnittelun asiantuntijayritys Lahdessa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous kohteestasi!

Yhteystiedot